épitett-zuhanykabin

A legtöbben úgy vagyunk vele, hogy komoly bizalommal fordulunk a kávéhoz, amikor igazán fel szeretnénk ébredni. Különösen így van ez egy hétfői napon, ilyenkor plusz lökésre van szükség ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a hetet. Mivel a kávét üzemanyagként használni nem feltétlenül javallott, kerestünk pár alternatív megoldást a motor beindításához. Van köztük pár meglepő is… Ki gondolná például, hogy a zuhanykabin is hozzájárulhat az olajozottan induló naphoz?

A zuhanykabin és társai: mi kell ahhoz, hogy reggel friss és motivált legyen?

Aludja ki magát
Napi 8-9 óra alvás a kiegyensúlyozott ébredés egyik titka. Aki tudja magát tartani ehhez, annak akadályok nélkül indul a napja. Ráadásul, ha sikerül már egy órával lefekvés előtt megszabadulni mindenféle elektromos kütyütől, az alvás a lehető legpihentetőbb lesz. Bár nagy a kísértés, hogy az esti órákban is lógjunk kicsit a Facebookon, egy jó éjszakai alvás rengeteget tud segíteni.

alvás

Egy pohár víz
Mindig jól jön, reggel különösen. Egyesek esküsznek rá, hogy ébredés után egy pohár vizet inni a kávénál is hatásosabb. Amikor a szervezet dehidratálódik, fáradékonyabbak leszünk. Tehát, igyunk vizet, ha jót akarunk magunknak!

pohár-viz

Mit is mondtak régen a reggeliről?
A reggeli a nap legfontosabb étkezése. A legújabb kutatások szerint… ez valóban így van! Sokan úgy gondolják, nyugodtan át lehet ugrani, és ezzel spórolnak reggel időt. Pedig az éjszakai alvás után a szervezet igényli az energiabevitelt, megfelelő összetételű reggelivel energizálhatja magát.

reggeli

Tusolj jól!
Milyen a jó tusolás? Rövid és semmiképp sem forró! Felfrissít és felkészít a napra. Semmiképp sem tart 45 percig! És itt lép be a képbe az üveg zuhanykabin: mert ez a legmegfelelőbb eszköz egy gyors tusoláshoz.

Miért? Mert az üveg zuhanykabin:

  • megakadályozza, hogy a víz elárassza a fürdőőszobát, így nem kell majd zuhanyzás után hosszasan takarítani
  • mert az üvegpaneleket különböző bevonatokkal lehet ellátni, ami szintén rengeteg időt spórol meg neked takarítás terén
  • nincs szükség zuhanyfüggönyre, ami a penész egyik kedvenc lakóhelye
  • a zuhanyzás idejéhez nem kell hozzászámolni negyedórát a takarítás miatt
  • Röviden: az üveg zuhanykabin a tusolást valóban röviddé teszi, és ezzel hozzájárul ahhoz, hogy gördülékenyen induljon a napod!

épített zuhanykabin

 

A te fürdőszobádban hogy mutatna egy zuhanykabin?  Nézd meg a választékunkat itt>>