belteri-uvegajto

A beltéri üvegajtó a lakás tereit választja el egymástól: teszi ezt úgy, hogy vizuálisan nem képez akadályt. Vagyis az elválasztás csak jelzésszerű, összenyitott terek hatását kelti, miközben a hangot nem engedi át.

 

Az üvegajtó – Együtt és mégis külön

 

Az üvegajtó annak köszönheti népszerűségét, hogy átereszti a fényt, és ezáltal még a legsötétebb folyósók, az ablak nélküli helyiségek is természetes fényt kaphatnak. Kis lakásokban, kis irodákban mindig jól jön a plusz fény, ami világosabbá és tágasabbá teszi a teret.

Dizájnerek, lakberendezők előszeretettel használják, mert a beltéri üvegajtó a maximumot hozza ki a lakásokból. Annak, aki több intimitásra vágyik sem kell lemondania az üvegajtó előnyeiről. Az üveg ugyanis savmaratással, homokfúvással, gravírozással díszíthető, átláthatatlanná tehető. Ezekkel az eljárásokkal gyakorlatilag bármilyen minta megvalósítható. A színekről sem kell lemondania, az ajtólap ugyanis színes üvegből is készülhet.

belteri-uvegajto

Mekkora felfordulással jár egy hagyományos ajtó üvegajtóra való cseréje?

 

Semekkorával! Nincs szükség bontásra, az üvegajó ugyanis rászerelhető a régi tokra, de akár tok nélkül is szerelhető. Ha régi ajtóit üvegajtóra cserélné, 2 dologban kell körültekintőnek lennie:

Válasszon minőségi vasalatokat, hogy hosszú időre biztosítsa az üvegajtó működését.
A pontos, professzionális kivitelezés első lépése a helyszíni felmérés. Csak ennek alapján lehet kiválasztani a az ideális üvegajtót.

belteri-uvegajto

Hogy áll a zajjal a beltéri üvegajtó?

Sokszor találkozunk azzal a nézettel, hogy az üvegajtó csak dísz, nem állja útját a hangnak. Pedig egy üvegajtó nem hallatszik át jobban, mint egy faajtó, sőt, akár 32 dB hanggátlási érték is elérhető, ami egy bejárati ajtótól elvárt hangszigetelési érték.

belteri-uvegajto

Beltéri üvegajtó árak

Az Üvegkalmár biztosítja Önnek a legmagasabb minőséget. De nem áll meg itt, mert a minőséget a legjobb árral társítja. Európa legnevesebb üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat, ezért garantálni tudjuk a legjobb árat hazai viszonylatban. Tapasztalt szakembergárdánk helyszíni felméréssel, tervezéssel és kivitelezéssel segít Önnek megvalósítani az elképzeléseit.