uvegportal

Az üvegportál, a kirakat a reklám legelemibb formája. A figyelem megragadásának első eszköze, nem csak az üzlethelyiség forgalmát befolyásolja kedvező módon, de a javítja az üzleti imázst is.

Az üvegportál és a jó üvegportál közötti különbség

Az üvegportál legfőbb tulajdonsága a fényáteresztés, nem gördít semmiféle akadályt a nézelődő tekintetek elé. Üvegfelülete többnyire nagyméretű, így betekintést enged az üzlethelyiségbe, az áruválasztékot már kintről is szemrevételezni lehet.

uvegportal

Ugyanakkor biztonságos határt jelent a külvilág és a bolt között. A jó üvegportálok biztonsági üvegből készülnek, aminek 2 nagy előnye van:

  1. Vagyonbiztonsági szempontból magasszintű védelmet valósít meg. Akár golyóálló üvegből is készülhet, ami pénzváltó üzlethelyiségeknél például előírás.
  2. Személyzetbiztonság szempontjából is ideális, a biztonsági üveg ugyanis nem törik be, ha valamilyen rendkívüli fizikai hatás folytán mégis betörne, nem okoz sérülést. Az edzett üveg nem szilánkosra, hanem morzsalékosra törik, ami nem balesetveszélyes. Üvegportáljaink jellemzően edzett üvegből vagy ragasztott biztonsági üvegből készülnek.

uvegportal

Az üvegportál biztonságosabb, mint a fal?

Igen, ha golyóálló üvegből készül. Fokozott vagyonvédelmi igény esetén használjuk, a golyóálló üveg mechanikai szilárdsága ugyanis meghaladhatja a falazat által nyújtott védelmet is.

 

Csalogasson be több vásárlót, növelje a hírnevét professzionális üvegportál segítségével!