ketszarnyu-uvegajto

Alapigazság, hogy minél több fényt engedünk be a lakásba, annál barátságosabb, annál otthonosabb lesz. Az üvegajtó remek megoldás, ajánlott kihasználni vele az összes rendelkezésre álló felületet. Ha szélesebb falfelületet akarunk üvegajtóval kiváltani, akkor a kétszárnyú üvegajtó jelenti a megoldást.

ketszarnyu-uvegajto

A nagy üvegfelület elegáns és figyelemfelkeltő. Maga az ajtólap lehet víztiszta vagy mintás: savmart, festett vagy anyagában színezett, egyedileg fóliázott, dekorfóliázott. Bármilyen egyedi mintát meg tudunk valósítani, hogy olyanná varázsoljuk a lakását, irodáját, amilyenre mindig is vágyott!

ketszarnyu-uvegajto

A kétszárnyú üvegajtó beszerelése egyszerű: felhasználható a régi tok, bontást nem igényel. Az ajtószárnyak mozgása oldalsó zsanérokkal vagy alsó-felső forgáspontokkal oldható meg. Kialakítható kilinccsel, zárral, egy hagyományos ajtó összes funkcióját ellátja.

ketszarnyu-uvegajto

Az üvegfelület könnyen és egyszerűen tisztítható. Mivel nem kerül beépítésre alsó vezetősín, az ajtó alatt is egyszerű lesz a takarítás. Kopásálló és karcmentes, időtálló anyag, ami évek múltán is megtartja ugyanazt a minőséget.

 

Bármilyen ajtót le lehet cserélni üvegajtóra?

Igen, ráadásul a régi tok megtartásával. Az üvegajtó biztonságáról és hosszútávú használatáról a vasalatok gondoskodnak, ezért ezekből nem árt a legjobb minőségűt beszerezni.

ketszarnyu-uvegajto

Kétszárnyú üvegajtó árak

Sokéves szakmai tapasztalattal mondjuk, hogy a minőség a legfontosabb tényező az üvegtermékek esetében. Ezért vásárlóinkat arra bíztatjuk, hogy vásárolják a legjobb minőségű üvegajtókat, és hogy döntésüket segítsük, a legjobb árat biztosítjuk számukra. Hazai piacon verhetetlenek az áraink, szakembereink kimagasló minőségű munkát végeznek a helyszíni felméréstől és tanácsadástól a tervezésen át a kivitelezésig!