uveg-gravirozas

Amikor a nappaliba vagy a hálószobába keres lakberendezési ötleteket, vége-hossza nincs a rengeteg dizájnos megoldásnak. Az olyan praktikus terek, mint a fürdőszoba vagy a zuhanykabin próbára teszik a legleleményesebb lakberendezőket is. Hogyan tehető egyedivé, különlegessé az a helyiség, ami sokunk számára a legtökéletesebb relaxációt nyújtja? A legegyszerűbben egyedi zuhanykabinnal. Az üveg gravírozásra gondolt már?

Egy csodálatosan szép üvegpanel (lehet az a zuhanykabin ajtaja, üvegfala, esetleg kádparaván) nemcsak a fürdőszobát emeli új szintre, de magát a zuhanyozás élményét is megváltoztatja. Az üveg megmunkálásának számtalan módja létezik: üvegdomborítás, üveghajlítás, sarokgömbölyítés, üveg gravírozás, savmaratás, homokfúvás, gyantás ragasztás, üveglaminálás. Mi az Üvegkalmárnál mindegyikkel foglalkozunk, így meg tudjuk valósítani pontosan azt, amit Ön elképzelt.

uveg-gravirozas

Az üveg gravírozás látványossá teszi a zuhanyfülkét

A gyönyörű, érzékeit kényeztető környezethez nem kell több, mint kiválasztani azt a mintát, esetleg fotót, ami a legközelebb áll az Ön ízléséhez. Válasszon a bemutatótermünkben található számtalan minta közül, vagy hozza el a saját elképzelését!

A lehetőségek határtalanok: az üveg gravírozás, a savmaratás vagy a homokfúvás segítségével bármilyen kép elkészíthető bármilyen stílusban, akár színes üvegre is. Lehet realisztikus, fotószerű, a természetből merített minta, de lehet egyszerű vagy extravagáns téma is. Ha valaha is azt gondolta, hogy a fürdőszoba praktikus jellege visszafogja a dizájnötleteket, most kellemesen csalódhat!

Megfizethető tipp luxus fürdőszobához

Vannak olyan fürdőszobák, amelyek hihetetlenül dizájnosak, és az a berendezés költségeiben is tükröződik. Vagyis egyetlen fürdőszoba árából kijönne három lakás. Vannak olyan fürdőszobák is, amelyek kis kreativitással, egy jó ötlettel lettek remekbe szabott, elegáns, praktikus, luxus érzetet keltő fürdőszobák.

 

Miért olyan fontos, hogy a fürdőszobánk jól nézzen ki?

A fürdőszoba az a helyiség, ahol indul és végződik a napunk. Muszáj, hogy az egész család jól érezze itt magát. A fürdőszobában töltött idő nagyban hozzájárul a napi komfortérzet kialakulásához. Álmai fürdőszobájában másképp (jobban) indulnak a reggelek, tud ennél jobb befektetést?

 

Az egyedi zuhanykabin csodákat művelhet a közérzetével. Kérjen ajánlatot üvegmegmunkálásra – üveg gravírozás, savmaratás, homokfúvás!