terelvalaszto-uvegfal

Elválaszt, mégsem szabdalja szét a teret: ez a térelválasztó üvegfal. A fényt átereszti, de a hőnek, hangnak vagy a szagoknak megálljt parancsol. Hol érdemes használni? Családi házakban, lakásokban, irodaépületekben, középületekben egyaránt elterjedt. Elegáns és igény szerint alakítható, ugyanakkor praktikus megoldás: könnyen takarítható, karcmentes, időtálló megoldás. Nem kell két év múlva lecserélni, mert egy bútor megkarcolta, vagy valaki otthagyta a keze nyomát. A minősége sem romlik, nem fakul, nem kopik, évtizedek múlva is ugyanolyan, mint beszerelése napján.

 

Mennyire bonyolult a térelválasztó üvegfal beszerelése?

A térelválasztó üvegfal beszerelése egyszerű és gyors. Legtöbbször alsó, felső vagy oldalsínes rögzítéssel szereljük, de megoldható fix üvegrögzítő profilokkal, illetve potmegfogással is. Szinte bárhol, utólag is könnyedén beépíthető.

Méret tekintetében nincs korlátozás: bármilyen nagyságú üvegfalat le tudunk gyártani. Jellemzően fix üvegelemekből áll, de kombinálhatjuk nyíló elemekkel: egy- vagy kétszárnyú ajtóval, tolóajtóval. A gyártási folyamat gyors, előtte minden esetben helyszíni felmérés szükséges!

terelvalaszto-uvegfal

Milyen térelválasztó üvegfal illik az Ön lakásába?

 

Az üvegfal egyik nagy előnye, hogy a megjelenés tekintetében nincs szükség kompromisszumra: az üveg alapesetben átlátszó víztiszta, ami elegáns és örök trend, de lehet matt, vagyis csökkentett átlátszóságú, vagy akár színes is. Különböző eljárásokkal mintákkal lehet díszíteni: ha irodába kerül, akkor a cég logójától a kedvenc fotójáig bármi megjeleníthető.

terelvalasztas-uvegfal

Csakis a biztonságos megoldások érdeklik?

 

A legújabb technológiának köszönhetően az üveg tökéletesen biztonságos építőanyag lett. Edzéssel az üveg biztonságossá, ütésállóvá tehető. A térelválasztó üvegfalakat csakis edzett üvegből készítjük, hogy a legbiztonságosabb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek.

Kialakítana otthon egy irodát, egy hálófülkét, esetleg egy gardróbot?

 

A térelválasztó üvegfal kézenfekvő megoldás, hiszen az új helyiség ablak nélkül is fog tudni funkcionálni, hála az üvegfal fényáteresztő-képességének. Nem fog sok helyet elvenni a térből, hangszigetelő és matt üveg használatával pedig megoldható az új helyiség intimitása is. Akár zárhatóvá is tehető, hiszen az üvegajtók esetében könnyedén megoldható a zárható kivitelezés.

 

A térelválasztó üvegfal gyorsan és könnyen képes átalakítani a lakását. Győződjön meg róla, kérjen árajánlatot most!