uveges-budapest

A nyílászárók minden hőszigetelési rendszer kritikus pontjai. Nem is gondolná az ember, de hagyományos nyílászárók esetén a ház fűtésére használt energiából 25-30%-ot az ablakokon keresztül veszítünk el! Ezért szoktuk azt mondani, hogy a jó hőszigetelés nem a falak kiegésztítő szigetelésével, hanem a hőszigetelt nyílászárókkal kezdődik.

A hőszigetelt nyílászárók üvegezése a hőszigetelés egyik kritikus pontja. A megoldás a hőszigetelt üveg ‒ kérdés, hogy kitől érdemes beszerezni. A jó üveges Budapest területén sem dömpingcikk, jó minőségű hangszigetelt üveget találni nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé.

 

Üveges Budapest: Mitől lesz jó minőségű a hangszigetelt üveg?

Röviden: akkor beszélünk jó minőségű hangszigetelt üvegről, amikor a két- vagy háromrétegű ablaküveg egyetlen építőelemet jelent.

Technikailag úgy készül, hogy az üveg egyik oldalát, a lakótér felőlit, lágyfém bevonattal (Low-E réteggel) látják el. Háromrétegű üveg esetében két táblára is kerül Low-E réteg, ezzel nagy mértékben csökken az üveg hőáteresztő-képessége.

uveges-budapest

Csúcstechnológia a hőszigetelt üveg terén

Magyarországon ma még kevésbé elterjedt a háromrétegű hőszigetelt üveg. Pedig ezek minimalizálják az üvegtáblán elkönyvelt hőveszteséget. Egy háromrétegű rendszer akár fele olyan hőátersztő-képességű lehet, mint kétrégetű társa.

A többrétegű üvegrendszerekben a táblák közötti hő áramlását gáztöltéssel lehet megakadályozni. Az argongáz réteg úgy működik, mint a szigetelés.

uveges-budapest

 

Hőszigetelt üveg gyártása

Az alábbi hőszigetelő üvegrendszerek gyártásával foglalkozunk:

  1. Hagyományos hőszigetelt üvegszerkezetek (ug=2,8 W/m2K)
  2. Fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=1,4 W/m2K)
  3. Argongázzal töltött fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=1,1 W/m2K)
  4. Háromrétegű, argongázzal töltött fokozott hőszigetelő üvegszerkezetek (ug=0,85 W/m2K)

 

Miért érdemes minket választani, amikor hőszigetelt üveg gyártásáról van szó?

  • az alapanyagokat a legismertebb európai gyártóktól vásároljuk kamiontételben
  • az üveg feldolgozása: vágása, furatolása, csiszolása, edzése, laminálása a legmodernebb nagyipari technológiával történik
  • sok évtizedes üvegipari tapasztalattal rendelkezünk, több mint 20 éve működünk Budapesten
  • 45 fős csapatunknak hála, az üvegipar összes területén van kiváló szakemberünk
  • mivel az alapanyagot kamiontételben vásároljuk, a legjobb áron tudjuk kínálni termékeinket, így a hőszigetelt üveget is
  • Az üvegtábla nagyságát tekintve akár rendhagyó kívánságokat is tudunk teljesíteni. A sztenderd méreteken túl egyedi méretek legyártásával is foglalkozunk.

 

Üveges Budapest: válasszon okosan üveggyártót Budapesten, egyesítse a kimagasló minőséget és a legkedvezőbb árat!